Server won't start if eth0 is enabledquestion

Sun Nov 15, 2015 4:17 pm in General

page 1 / 1
leToff
OP

Server won't start if eth0 is enabled

Hi there,

Trying to connect to an Android box (Minix X7) from my laptop isn't possible if Ethernet eth0 address is set on that box. It's only possible when only Wifi address is set. Is this a bug or a feature ? ;)

PS: using nmap from my laptop I can see no server is listening on the choosen port.
Tia.
leToff
leToff
Coffee Admin
#1

Re: Server won't start if eth0 is enabled

Hi,

Sorry that device connected to Ethernet is not supported by AirDroid :(

We'll consider improving this in future updates.
Coffee
Admin
leToff
#2

Re: Server won't start if eth0 is enabled

Thanks for the reply.

I hope you'll change that strange behaviour in the near future. Aidroid is a great tool and I can't see why the physical layer is of any importance in the whole process. Enabling a server like yours to listen to every IP address on the host should not be a headache.
BTW Android is now available on so many devices that you should really consider this evolution.

Thanks again.
leToff
Coffee Admin
#3

Re: Server won't start if eth0 is enabled

Thanks for the reply.

I hope you'll change that strange behaviour in the near future. Aidroid is a great tool and I can't see why the physical layer is of any importance in the whole process. Enabling a server like yours to listen to every IP address on the host should not be a headache.
BTW Android is now available on so many devices that you should really consider this evolution.

Thanks again.
Thanks for the suggestion :)

I've sent this to the product team.
Coffee
Admin
(Sign in or sign up to post a reply.)
page 1 / 1

Statistics

22699 posts

6180 threads

Members: 147372

Latest Member: gwats

Online: 6